Vis & water

Evezet Top Teamcompetitie: Maver-Zammataro aan kop

4053
08 apr 2019

Het eerste weekend van de Evezet Top Teamcompetitie Dobbervissen voor senioren 2019 is een prooi geworden voor Team Maver-Zammataro. Aan het Beukerskanaal in Steenwijk viste de ploeg slechts 45 wedstrijdpunten bij elkaar. Evezet Maver Fishing Team behaalde 58 punten, 1 punt minder dan De Goudvisjes en Team Limburg 1. Daarmee belooft de competitie een spannend vervolg te krijgen.

Tijdens de eerste dag werd er vanaf het begin van de wedstrijd direct veel vis gevangen. Voornamelijk kleine blankvoorn en kolblei, gevangen met de vaste stok. Gaandeweg werd hier en daar de matchhengel ingezet om strak tegen de overkant te vissen. Met de matchhengel werden grotere vissen gevangen, waaronder enkele brasems en een zeelt. Deze grotere vissen leverden Sjors Milder de overwinning op. Maar ook Anja Groot wist juist door de afwisseling van het vissen op meerdere afstanden haar vak te winnen. Stefan Altena viste de eerste dag als een machine en won daarmee ook zijn vak.

Dag twee was totaal anders. In het begin was er wel kleine vis te vangen maar overall aanzienlijk minder dan de eerste dag. Met name vak D was het lastig. Een enkele brasem kon het verschil maken en dat is precies wat Albert Meijer ving: een dikke brasem waarmee hij op E15 zijn vak won. De eerste dag was 9600 gram gevangen vis goed voor de dagwinst, op dag twee was 5 kilo echt de max. Een schitterende technische visserij met veel verschillende mogelijkheden die afwisselend gebruikt konden worden. Strategie, handelingssnelheid en techniek kwamen kijken bij dit eerste weekend Top Teamcompetitie Dobbervissen. Een schitterend eerste weekend!


Uitslagen 
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.