Vis & water

Kijktip: SBS6 Holland van Boven (sportvissen in Limburg)

1700
08 nov 2019

Een aantal weken geleden reisde een cameraploeg van SBS6 naar stuwmeer de Cranenweyer in Kerkrade om opnames voor het programma Holland van Boven te maken. Het item was op 3 november om 15.00 uur te zien op SBS6. Federatie Sportvisserij Limburg nam het team op sleeptouw.

Samen met vissers van hengelsportverenigingen EKH Goudwinde, Ons Genoegen Rolduc en stichting S.K.S.R. gaf Sportvisserij Limburg een kijkje in het prachtige gebied. De Cranenweyer in Kerkrade is het enige stuwmeer van heel Nederland en bood een uniek decor voor de opnames.-> Bekijk hier het item terug op SBS6.nl (even doorspoelen naar 30 minuten)

Holland van Boven


Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Komend weekend komt het mooie Limburg aan bod. In het programma vertellen mensen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft en wat er allemaal te doen is op het gebied van wonen, werken of recreëren. Daar mag de sportvisserij in Limburg natuurlijk niet aan ontbreken!Op hun website gaf Sportvisserij Limburg een kijkje achter de schermen van de opnamedag.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide