Vis & water

Winterfeederen in VISblad TV (video)

11018
19 dec 2019

Dat de barbeel vooral als een zomervis geldt, is voor Glenn Veekemans (35) geen reden om in de wintermaanden zijn feederhengels onberoerd te laten. In de nieuwe VISblad TV laat hij zien dat mist en kou hem niet tegenhouden. Samen met redacteur Bard Borger vist hij met de feeder aan de IJssel, een van zijn favoriete wateren in Nederland.

Hoewel de mist niet hoopvol stemt – omdat dit een teken is dat het water snel afkoelt – gaat Glenn vol goede moed van start. Tijdens het vissen legt hij uit waar hij precies inwerpt en waar je op moet letten bij het zoeken naar nieuwe stekken. Nadat de eerste uren visloos zijn verstreken, neemt de spanning toe: zal het de Vlaming lukken om vis te vangen en komt er misschien zelfs de gehoopte barbeel? Check hier snel de video:VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat sinds 2010 en in die negen jaar tijd hebben we al meer dan 100 toffe afleveringen van VISblad TV gemaakt. Benieuwd? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Januari-editie Hét VISblad

Meer praktische tips bij deze video lees je in het januarinummer van Hét VISblad (pag. 22 t/m 27). Deze eerste editie van het vernieuwde blad ploft vanaf vandaag bij abonnees op de mat. Lees hier wat je zoal in dit nummer kunt verwachten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.