Vis & water

Op Drentse beeksnoek in aflevering drie VIS TV 2020 (video)

3512
16 jan 2020

Na twee visavonturen in zuid-Nederland reizen VIS TV-presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers aanstaande zondag af naar Drenthe. Bepakt met kunstaas- en vliegenhengels stappen de twee in een Canadese kano om in diverse beken te vissen op snoek. Kijken dus: zondag 19 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Dat sportvissen met recht een sportieve buitenactiviteit kan zijn, blijkt deze aflevering meer dan ooit in VIS TV. Varend, struinend en werpend gaan Marco en Daniël kilometers lang achter de Drentse roofvis aan. Het weer op deze najaarsdag is ronduit fantastisch: er staat haast geen zuchtje wind en de zon schijnt volop.

Bekijk hieronder alvast de trailer:



Brede beken

Zichtbaar genietend van de stralende Drentse natuur en het platteland, te midden van grazende reeën en ganzen, vissen Marco en Daniël onder meer in de Slokkert en het Peizerdiep – twee prachtige, brede beken waar het goed snoekvissen is. Dat ook andere roofvissoorten zich thuis voelen in Drenthe, blijkt wanneer de shad van Daniël met een ram wordt gepakt.

 

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvis-televisie.



Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.