Vis & water

'Snoekbaars culinair' in VISblad TV (video)

6885
24 mrt 2020

In de nieuwe aflevering van VISblad TV gaan we op de culinaire toer: roofvisser én kok Ralph Ortmans bereidt een droomrecept voor op de huid gebakken snoekbaars met risotto. Als sportvisser heb je namelijk de luxe om – binnen de wettelijke kaders – af en toe een visje mee te kunnen nemen voor eigen consumptie.

Aandachtig gluurt presentator Joran Bal mee tijdens de bereiding terwijl hij Ralph het hemd én kookschort van het lijf vraagt. De geuren beloven veel goeds, maar de ultieme test volgt bij het proeven. Hoe zal dit duurzame stukje 'scharrelvis' Joran smaken? Check snel de video hieronder en lees voor meer do's & don'ts, bereidingstips en het volledige recept het bijbehorende artikel op pagina’s 22 t/m 27 in de nieuwe editie van Hét VISblad.Lees hier wat je verder zoal in de april-editie van Hét VISblad kunt verwachten. Dit nummer valt vanaf vandaag bij de abonnees in de bus.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat sinds 2010 en in die periode hebben we al meer dan 100 toffe afleveringen van VISblad TV gemaakt. Benieuwd? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide