Vis & water

Methodfeederen in VISblad TV (video)

20299
23 jun 2020

De methodfeeder is ook in ons land aan een opmars bezig, maar welke details maken bij deze visserij nou precies het verschil? Bij wijze van een korte ‘introductiecursus’ schuift presentator Robert de Wilt in de nieuwe VISblad TV-video een dag aan bij Willem Romeijn.

Een vijver in Veenendaal is het decor van deze nieuwe aflevering van VISblad TV. Het is niet voor niets dat Willem juist daar graag zijn methodfeeder uit het foedraal trekt. Deze methode is juist voor ‘behapbaar’ (stads)water om de hoek een leuke en veelal productieve techniek, zo laat hij in deze video zien. Benieuwd of hij ook bij de opnames vis in het net kon krijgen? Check snel de video hieronder en lees voor meer tips het verslag op pagina 24 t/m 28 in het blad.Lees hier wat je verder zoal in het julinummer van Hét VISblad kunt verwachten. Dit nummer valt vanaf vandaag bij de abonnees in de bus.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar deze toffe video’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.