Vis & water

VISblad TV: tactisch roofvissen! (video)

18310
21 jul 2020

In de nieuwe VISblad TV gaat presentator Joran Bal op pad met roofvisfanaat David van Maanen (30). Als bijna afgestudeerd ecoloog past hij zijn zomerse roofvisserij aan op het gedrag van de vis. Met de natuur als leidraad, probeert hij te denken als een vis om zo zijn vangkansen te vergroten.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, laat hij je in deze nieuwe aflevering van VISblad TV zien. Plaats van handelen is de splitsing van de IJssel en de Nederrijn. Check hieronder de video:In het bijbehorende artikel in Hét VISblad geven we je nog veel meer praktische tips voor het roofvissen aan en op de rivier. Lees hier welke gave reportages en sportvisnieuwtjes je nog meer in het augustusnummer van Hét VISblad kunt verwachten. Dit nummer valt vanaf vandaag bij de abonnees in de bus.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar deze toffe video’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.