Vis & water

Hoppend op avondrovers in VISblad TV (video)

3214
20 jul 2021

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Joran Bal op een mooie zomeravond af naar Hendrik-Ido-Ambacht. Daar hopt Marnix Muis (17) aan de Noord per scooter van stek naar stek met het vizier gericht op roofvis als snoekbaars en baars.

Dat de mannen pas aan het eind van de middag hebben afgesproken, is heel bewust gekozen. Vanwege de warmte en de lange dagen is roofvissen voor Marnix in de zomer namelijk een échte avondaangelegenheid – zo bewijzen doorgaans ook zijn vangsten. Zal het hem ook voor een draaiende camera lukken om het succes van zijn aanpak te laten zien? Bekijk hieronder de video om te zien hoe deze zomerse roofvisavond is verlopen.
 

 

Meer in Hét VISblad

Lees voor nog meer tips bij deze visserij zeker ook het augustusnummer van Hét VISblad, dat deze week bij de abonnees van het blad wordt bezorgd. Het artikel bij deze video vind je op pagina 24 t/m 29. Lees hier welke reportages en sportvisnieuwtjes je nog meer allemaal in deze nieuwe editie van jouw favoriete sportvismagazine kunt verwachten.

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (12 nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een 1- of 2-jarig abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al ruim tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Ga naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.