Vis & water

Kom naar de 26e Hengelsport Verzamelbeurs

911
06 okt 2023

Heb je op zolder nog antieke visspullen liggen en altijd al willen weten wat het verhaal daarachter is? Kom dan op zaterdag 28 oktober naar de 26e editie van de Hengelsport Verzamelbeurs. Dit internationale event – ook bekend als de European Vintage Fishing Tackle Fair – vindt plaats in het Van der Valk Hotel Vught.

Tijdens dit event kun je bij de circa 130 stands antiek hengelsportmateriaal en ‘vintage’ visspullen ruilen, kopen en verkopen of simpelweg bekijken. Bovendien belooft organisator Europese Hengelsport Verzamelaars (VHV) dat de aanwezige experts meer kunnen vertellen over de historie en achtergronden van jouw antieke visspullen én daar een  aardebepaling aan kunnen hangen.

Meer informatie
De entree is gratis en de openingstijden zijn van 10.00 tot 13.30 uur. De Hengelsport Verzamelbeurs is een initiatief van de VHV. Deze vereniging werd in 1993 opgericht en telt honderden hengelsportverzamelaars uit heel Europa en de Verenigde Staten die jaarlijks samenkomen in Nederland. Meer info: vhv-daca.org.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide