Vis & water

Francis Danen wint Individueel NK Kustvissen Dames, Benjamin den Braber en Maarten Bom pakken goud bij de Junioren

1529
27 nov 2023

Afgelopen weekend heeft Francis Danen het Individueel NK Kustvissen Dames 2023 op haar naam geschreven. Tegelijkertijd werd ook de Junioren categorie gevist, waar Benjamin den Braber de sterkste bleek bij de U16 leeftijdscategorie en Maarten Bom bij de U21-categorie.

Het Individueel NK Kustvissen bestaat uit vier wedstrijden. Na het eerste wedstrijdweekend in mei, waarop wedstrijden één en twee werden gevist, streken de deelnemers neer in de Dintelhaven voor de beslissende derde en vierde wedstrijd. Vanwege slecht weer werd het oorspronkelijke parcours, strand Groote Keeten, gewijzigd. Zowel op zaterdagochtend als –middag stond er een 2,5 uur durende competitie op het programma.

Bekijk hier de dames-uitslag en hier de resultaten van de junioren.

Top-3 Dames

  1. Francis Danen, 10 punten;
  2. Christel Verhage, 18 punten;
  3. Linda van de Velde, 19 punten.

Top-3 Junioren U21

  1. Maarten Bom, 10 punten;
  2. Maarten van Beek, 17 punten;
  3. Sverre Damhof, 19 punten.

Top-3 Junioren U16

  1. Benjamin den Braber, 11 punten;
  2. Lars Potappel, 14 punten;
  3. Jip van Koeveringen, 17 punten.

Snel op de hoogte

Wil jij snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.