Vis & water

Bikkelen bij Groote Keeten in tweede treffen PENN NTC Kustvissen

1608
22 apr 2024

Afgelopen zaterdag was het strand bij Groote Keeten het toneel van de tweede wedstrijd in de PENN NTC Kustvissen 2024. In de kop van Noord-Holland was het sprokkelen voor een visje. Team PENN Westkapelle 1 had het ook lastig, maar wist wel de leiding in het tussenklassement vast houden. De dagzege ging naar de ploeg van Hengelsporthuis Jurgers.

Het was dit weekend bikkelen voor de 90 wedstrijdvissers die het – verdeeld over achttien teams – tegen elkaar opnamen bij de tweede wedstrijd van de PENN NTC Kustvissen 2024. De stevige wind (kracht 5, uit de noordwesthoek) en enkele regenbuien zorgden voor een onstuimig decor. Dat had ook zijn weerslag op de vis en de visserij, want die hielden niet bepaald over. Her en der werd bot gevangen, maar de aantallen waren zeker niet wereldschokkend.

De mannen van Hengelsporthuis Jurgers scoorden met in totaal 72 klassementspunten het beste en legden beslag op de dagzege. Team Noord-Zuid eindige als tweede (108 punten) en op de derde plek eindigde HSV Korps de Zeebaars 1 (114 punten). De ploeg van PENN Westkapelle 1 eindigde met 137 punten als zevende, maar wist wel de leiding in het tussenklassement te behouden. Daarin worden ze gevolgd door Noord-Zuid (plek twee) en Team Hengelsport Westland (plek drie).
Daguitslag teams top-3

Hengelsporthuis Jurgers (72 punten)
Noord-Zuid (108 punten)
HSV Korps de Zeebaars 1 (114 punten)

Tussenstand teams top-3

PENN Westkapelle Team 1 (8 punten)
Noord-Zuid (9 punten)
Team Hengelsport Westland (9 punten)

Volgende wedstrijd

De complete vak- en teamuitslagen van de tweede wedstrijd vind je hier terug. Met nog drie wedstrijden te gaan in de PENN NTC Kustvissen 2024 zijn de kaarten zeker nog niet geschud. Zo staat voor zaterdag 8 juni de derde wedstrijd op de rol. Dan wordt er gevist op het strand bij het Zeeuwse Domburg. Wil jij altijd snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Zorg dan dat je de Facebookpagina WedstrijdvissenNL volgt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.