Vis & water

Vuurdoop - Comfortabel en snel visdiefje

21 apr 2009

Zeker op kribben en strekdammen is het vaak een kwestie van schuiven, bijstellen en balanceren voordat je – zonder het risico te lopen dat je weg glijdt – op je visplateau kan plaatsnemen. Met het Visdiefje van Heledirn zit je in een handomdraai stabiel en comfortabel aan de waterkant.

Voordat een witvisser eens lekker aan het vissen is op zijn stek, heeft er vaak al een heel besluitvormingsproces plaatsgevonden. Het begint bij de ondergrond. Is deze vlak en stevig, dan wel onregelmatig, drassig of hellend? En staat de viskist na het opbouwen wel stevig en stabiel, of moet deze eerst nog op een plateau worden geplaatst? Allemaal kostbare vistijd.ALTIJD RECHT
Voor de visser die minder voorbereidingstijd en méér vistijd wil heeft Heledirn het Visdiefje model 2009 ontwikkeld. Bij dit visstation kunnen de vier poten onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat elke oneffenheid kan worden gecorrigeerd. Bovendien kan het Visdiefje op verschillende hoogten worden ingesteld en is bijstellen een fluitje van een cent. Nooit meer passen, meten en schroeven: met één simpele beweging zet je plateau, viskist, stoel en toebehoren op zijn plek – nauwkeurig en zo vast als een huis.FUNCTIONELE EXTRA’S
Een andere noviteit is dat het Visdiefje een vaste zitting heeft die gemakkelijk kan worden verplaatst in de richting die de visser wenst. Uiteraard is het mogelijk om deze draaibaar te maken door een draaiset tussen frame en zitting te plaatsen. Aan het visstation kunnen tevens hengelsteunen, verscheidene ladenboxen en een kleine, lichte voerbak worden bevestigd.


HIGH END VISSTATION
Het Visdiefje van Heledirn kost € 418,-

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide