Vis & water

Vuurdoop - Koukleumen opgelet!

25 nov 2009

Er was nog heel wat overredingskracht voor nodig om onze charmante receptioniste Lindsay over te halen om in een koelcel te kruipen. Uiteindelijk stemde ze in op voorwaarde dat ik twee weken lang koffie voor haar zou halen. Oké, deal. Op naar de supermarkt met de spullen van verwarmdeproducten.nl.

Eerst doen we een nulmeting: even kijken of deze gigavrieskist wel écht koud is. De witte nevel die uit de deuropening wolkt, lijkt deze aanname wel te bevestigen. Maar we nemen toch het zekere voor het onzekere en duwen Lindsay naar binnen. Na twee minuten maakt het harde bonken op de deur duidelijk dat het er koud is. “Gruwelijk koud gozer! Laat me eruit, en wel nu!”

BIJZONDERE ERVARING

Tijd om de handschoenen, niergordel, sokken, muts en bijhorende warmte-elementen van de Heatfactory tevoorschijn te halen. Alle kledingstukken hebben ruimtes waar de elementen in passen. Even vullen dus en al snel is ons proefijskonijn uitgedost en klaar om de koelcel weer in te gaan.
De elementen worden enkele momenten nadat ze uit de luchtdichte verpakking zijn gehaald al warm. “Echt warm mag ik wel zeggen, dit is wel een bijzondere ervaring zeg!” De terechte vraag of er chemische troep in zit, beantwoord de fabrikant ontkennend. In de elementen zit een mengsel van ijzerpoeder, zaagsel, zout en vermiculiet. Natuurproducten die je na gebruik gewoon in de biobak kunt gooien, aldus de leverancier. Bij aanraking met zuurstof treedt er een reactie op die het geheel tot 20 uur lang verwarmt. Even nieuwe kopen en je kunt weer een dag verwarmd vooruit.

Zodra je de elementen uit de verpakking hebt gehaald, worden ze heerlijk warm.

UITGEBREID PAKKET

Het hele pakket van Verwarmdeproducten.nl is te uitgebreid om hier helemaal uiteen te zetten. Maar met deze basisproducten kun je de komende winter al goed verwarmd uit de handen en voeten. Na de bijna drie kwartier durende fotoshoot in de kou zijn we daar wel van overtuigd!

Ook de kniesokken hebben speciale ruimtes waar je de elementen in kunt stoppen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.