Vis & water

Vuurdoop: kunstaasredder

20 dec 2021

Als sportvisser laat je de waterkant vanzelfsprekend schoon achter. Om ervoor te zorgen dat je als roofvisser ook ín het water niets kwijtraakt, is er de kunstaasredder van Jaza-M. Dit handige item spaart niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee.

De meest interessante stekken voor de roofvisser zijn plekken met structuur onder water. Hier ligt de roofvis vaak in een hinderlaag te wachten op zijn prooi. Presenteer je daar je kunstaas, dan loop je het risico onverhoopt vast komen te zitten. Dat is niet alleen milieutechnisch gezien zonde, maar kan ook aardig in de papieren lopen. Bovendien ben je soms gehecht aan een bepaald soort kunstaas. Bijvoorbeeld een plug waar je altijd vis mee vangt, maar die niet meer verkrijgbaar is. In dat soort situaties kan de Jaza-M kunstaasredder uitkomst bieden.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer materiaalnieuws in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide