Vis & water

Vuurdoop: strak geregeld

20 feb 2022

De rubberen stoppertjes die je vanaf een lusje op de lijn schuift zijn ideaal voor het vissen met schuifpennetjes of als stopper voor je voerkorf. Hoewel talloze merken dit product in het assortiment hebben, springen de Super Tight Line Stops van witvismerk Guru er wat ons betreft uit: deze zitten extra strak op de lijn.

De Super Tight Line stops – de Engelse naam zegt het al – blijven super strak op je hoofd- of onderlijn zitten; ook op dunne lijnen. Dat komt dankzij de minuscule opening en het feit dat de stoppertjes op een flinterdun lusje van staaldraad zitten – en niet zoals de meeste uitvoeringen op een dikkere nylon lus. Dat doen deze stoppertjes van Guru tegelijkertijd zónder de lijn te beschadigen, zoals met een
aangeknepen hageltje nog weleens het geval is. Daarmee zijn ze ideaal om je karperpennetje of dood-aas dobber mee te stoppen, de waggler mee te fixeren of feedermontage mee te zekeren.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer materiaalnieuws in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.