Gratis MeeVIStoestemming: een kado voor VISpashouders

27002
29 aug 2016

Het is voor VISpashouders mogelijk om online de gratis MeeVIStoestemming aan te vragen. De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren.

VISpashouders kunnen dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen. De beste ambassadeur voor de sportvisserij ben jij!

-> Klik hier om direct een gratis MeeVIStoestemming aan te vragen. Meer informatie over dit document vind je hier.

In een item van Studio Vis TV geeft Robert de Wilt uitleg:


Daarmee verlaagt het de drempel voor mensen die het vissen een keer willen proberen. Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van een vereniging.

Voorwaarden:

  • alleen geldig als gevist wordt samen met de VISpashouder;
  • de door de introducé gevangen vis moet direct in hetzelfde water worden teruggezet;
  • de MeeVIStoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot  uur na zonsondergang);
  • geldig voor maximaal 2 hengels.

Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen. Je kunt maximaal drie keer bestellen en alleen met 3 verschillende mensen. MeeVIStoestemmingen die eenmaal zijn aangemaakt zijn niet inwisselbaar!

-> Klik hier om direct een MeeVIStoestemming te bestellen


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide