Verhalenbundel: Een loos vissertje

2052
18 jan 2016

Jacob Starreveld schreef in het verleden onder het pseudoniem Waterreus voor Hét Visblad. Onlangs publiceerde hij ‘Een loos vissertje’, een bundel van 51 bijzondere en gevarieerde visverhalen.

In deze verhalen staat niet de techniek van het sportvissen, maar de sportvisser centraal. Hun belevenissen op en aan het water, vismaten, vrienden en familie vormen de onderwerpen in de verhalenbundel. Starreveld maakte ze zelf mee, hoorde ze van vissers of tekende ze op uit de mond van anderen. Zo creëert hij een geheel eigen genre van verhalen over de vissport.

De 51 verhalen zijn vrolijk, hilarisch, spannend, aandoenlijk of soms pijnlijk, maar stuk voor stuk onderhoudend. Een loos vissertje is verkrijgbaar bij de boekhandel of via de bekende websites en kost € 18,95. Meer informatie vind je op www.uitgeverijaspekt.nl.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide