Kom naar Carp Zwolle! (video)

4081
27 jan 2016

Op 29, 30 en 31 januari 2016 kunnen karperliefhebbers uit heel Nederland en ver daarbuiten hun hart weer ophalen: CARP ZWOLLE vindt dan plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De razend populaire beurs is dit jaar voor het eerst over drie dagen verdeeld, om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met de nieuwste gadgets en beste materialen van het seizoen 2016.

Sportvisserij Nederland is in hal 5 aanwezig met een grote stand, waarin ook Sportvisserij Oost Nederland en De KSN hun plek hebben. Hier kun je terecht voor alle vragen over karper, karperbeheer, de VISpas en de Landelijke Nachtvis- en Derde hengeltoestemming.

Aan onze balie zijn veel materialen uit de webwinkel met een speciale beurskorting te koop. Jeugdige bezoekers kunnen allerlei leuke activiteiten doen op het jeugdplein.


Jeugdplein

Op het jeugdplein van Sportvisserij Nederland kunnen jeugdige karpervissers hun driltechniek testen op de twee drilsimulatoren en kan op de 'korstwerpbaan' worden geprobeerd om een korst in verschillende teilen te mikken. Raak gooien levert een steengewicht met wartel op en haal je 100 punten of meer, dan mag je zelfs een echt ‘Stonze’ steengewicht uitzoeken!

Onder begeleiding van fanatieke vissers van De KSN en de sportvisacademie De Groene Welle kun je een perfecte karper onderlijn knopen, die je mag meenemen om een vette karper mee te vangen.

Visveiligheid en loodvervangers

Aan twee tafels worden visveilige loodsystemen gedemonstreerd en verschillende loodvervangers getoond. Overtuig jezelf van de perfecte visveilige loodsystemen die tegenwoordig te koop zijn en test hoe ze werken. Wedden dat je ze ook gaat gebruiken? Bekijk ook de milieuvriendelijke vervangers voor lood, zoals werpgewichten van steen en staal. We hebben allerlei voorbeelden, die je kunt bekijken en bevoelen.

Check alle info over het jeugdplein via deze pagina op de Carp Zwolle website!


Omroep MAX en Vis TV

Vrijdag worden op de beurs opnames gemaakt voor het programma Hallo Nederland van Omroep Max. De filmploeg maakt onder begeleiding van Sportvisserij Nederland een rondje over de beurs en de opnames worden diezelfde middag om 16.40 uur uitgezonden op NPO 1.

Op zaterdag en zondag is Vis TV presentator Marco Kraal in de stand van Sportvisserij Nederland aanwezig. Je kunt hem van alles vragen over het vissen en de nieuwe afleveringen van Vis TV, die vanaf eind februari worden uitgezonden. Ook zal hij met plezier een handtekening plaatsen op je pet, shirt of net gekochte onthaakmat, stoeltje of hengelfoudraal.

Lezingen van experts

Er is altijd veel te zien en te doen op Carp Zwolle. Materialen, aas, nieuwe technieken. Maar het belangrijkst is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar zijn er weer toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken, die je na de beurs zelf in de praktijk kunt brengen!

Carp Zwolle 2016 vindt plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016 in de IJsselhallen in Zwolle.

Kaarten en tijden

De kaarten voor de CARP ZWOLLE 2016 kosten € 16,- aan de kassa. Koop je de kaarten online dan betaal je slechts € 12,-. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide