Nieuw seizoen Vis TV (video)

9652
22 feb 2016

Zondag 28 februari start om 09.30 uur op RTL 7 het nieuwe seizoen van Vis TV. In deze eenentwintigste reeks gaan Ed en Marco stad en land af op zoek naar vis.

In de twaalf afleveringen van het eenentwintigste seizoen reizen beide Vis TV-presentatoren heel Nederland door om op tal van zoete en zoute vissoorten te gaan vissen. Dat doen ze zowel in de natuur als in een stedelijke omgeving.

De nieuwe serie wordt dus gekenmerkt door het contrast tussen stad en land. De ene uitzending bevinden ze zich in een groene oase van rust, de andere in de drukte van de stad of industrie. Mooi en stil natuurschoon versus drukte, bakstenen, beton en staal.

Grote variatie

Zo vissen Ed en Marco komend seizoen onder meer op het strand van Texel, aan de IJssel bij Brummen, onder de rook van de Hoogovens bij IJmuiden en tussen de ADO-supporters in Den Haag. Maar ook in de polder van de Lopikerwaard, in hartje Den Helder, te midden van de industrie op de Maasvlakte en op een eilandje in de Vinkeveense Plassen.

Ze beginnen de serie echter in hartje Utrecht. In de eerste aflevering op 28 februari vissen beide presentatoren in de Oude Gracht en de rest van de historische binnenstad aan de voet van de Dom. Stem tot en met 15 mei dus iedere zondagochtend om 09.30 uur af op RTL 7!

Check hieronder de promo:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.