Enquête paai- en opgroeigebieden zeebaars (incl. mooie prijzen!)

7973
18 mrt 2016

Het gaat slecht met de Europese zeebaars. Daarom doet Sportvisserij Nederland onderzoek naar de paai- en opgroeigebieden van deze populaire sportvis langs de Nederlandse kust. Daarbij doen we graag een beroep op de kennis en expertise van sportvissers. Vul daarom de enquête nog vóór 25 maart in en maak kans op mooie prijzen!

Er bestaan sterke vermoedens dat zich langs de Nederlandse kust paai- en opgroeigebieden van de zeebaars bevinden. Om hier meer over te weten te komen, doet Sportvisserij Nederland onderzoek naar de mogelijke locaties van deze gebieden. Daarbij is de hulp van sportvissers die aan en op zee vissen van groot belang. Zij kunnen immers vanuit de praktijk aan de waterkant en op het water vertellen over hun bevindingen.

Strikt vertrouwelijk

Vul daarom de enquête in en help ons de paai- en opgroeigebieden van de zeebaars langs de Nederlandse kust te lokaliseren zodat deze beter kunnen worden beheerd. De informatie die sportvissers ons toevertrouwen zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en niet openbaar worden gemaakt. Na het sluiten van de enquête zullen bij de uitkomsten geen exacte locaties worden genoemd, maar alleen in hoofdlijnen over bepaalde regio's worden gesproken.

Waardebon 50 euro

Door mee te doen aan dit onderzoek en de enquête in te vullen, maak je kans op een waardebon van € 50,-. Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor stelt vijf van deze waardebonnen beschikbaar, die in de winkel te Vlaardingen of online te gelde kunnen worden gemaakt. Daarbij stelt Sportvisserij Nederland nog een fraaie set zeevissenposters beschikbaar voor iedere winnaar. De enquête sluit op vrijdag 25 maart 2016, dus vul hem op tijd in. Alvast bedankt voor de medewerking!

Klik hier om naar de enquête te gaan. (Let op: de enquête sluit op 25 maart).
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.