Hengelsport Outdoor Fair opgenomen in VISMA Nieuwe Stijl

3545
16 mrt 2016

Met ingang van komend jaar wordt de bekende Hengelsport Outdoor Fair die jaarlijks wordt georganiseerd op het Eiland van Maurik, opgenomen in VISMA Nieuwe Stijl. Voor de VISMA betekent dat nóg meer beleving en doe-activiteiten op de beursvloer.

De Hengelsport Outdoor Fair staat bekend als een uitermate gezellig ‘doe en beleef outdoor evenement’. Het wordt al meer dan 10 jaar achtereen gehouden langs de oevers van het Eiland van Maurik, de eerste jaren onder de naam Fair for Lure & Fly.

Belemmering


Het decor van de Fair wordt gevormd door Vakantiepark Eiland van Maurik, dat daartoe steevast gedurende het eerste weekend van september de prachtig aan een visrijke zandafgraving aan de Nederrijn gelegen oever van het complex vrij maakte voor de bouw van het kenmerkende ‘dorp’ van pagodetenten en paviljoens.Het Vakantiepark is echter voortdurend in ontwikkeling en nadat vanaf de zomer van 2014 steeds meer vakantiehuisjes op diezelfde oever werden gebouwd, werd de ruimte voor de Fair steeds verder beperkt. Die ontwikkeling vormt duidelijk een belemmering voor een natuurlijke uitbouw van de Fair.

-> Lees het hele bericht op Zeehengelsport.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide