Hengelsport Outdoor Fair 2015

3094
06 aug 2015

Over een maand vindt de 11e Hengelsport Outdoor Fair plaats. In het weekend van 5 en 6 september staan op het Vakantiepark Eiland van Maurik nabij Tiel zien, doen en beleven centraal op dit unieke evenement voor sportvissers van alle disciplines.

De ‘Fair’ is anders dan alle andere beurzen op hengelsportgebied. Allereerst is de locatie, langs de boorden van de Nederrijn, uniek. Dat biedt ook de mogelijkheid om op en aan het water demonstraties bij te wonen, proefvaarten te maken en hengelsportproducten direct in de praktijk te testen. Ook de andere activiteiten - presentaties, stands, productuitstalling en verkoop van hengelsportmaterialen - vindt in de buitenlucht en pagodetenten plaats. Het terrein beslaat ruim 50.000 m² en alle hengelsportdisciplines zijn vertegenwoordigd op het  grootste outdoor hengelsportevenement van de Benelux. Ook Sportvisserij Nederland zal prominent aanwezig zijn op het activiteitenterrein met voorlichting en activiteiten voor de jeugd.

KAARTEN BESTELLEN


Toegangskaarten voor de Hengelsport Outdoor Fair 2015 kun je vooraf eenvoudig online bestellen en geven bovendien een korting van € 2,50. In plaats van € 10,00 betaal je  dan € 7,50. Eenvoudig betalen kan met iDeal. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene. De openingstijden op 5 en 6 september zijn van 10.00 – 17.00 uur. Alle informatie over het programma en de op de Fair aanwezige standhouders kun je actueel volgen op www.hs-outdoorfair.nl en via Facebook en Twitter.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide