Nederlands team naar het WK Big Game Vissen 2016

2558
30 mrt 2016

Van 17 tot en met 22 april vindt in Costa Rica The Offshore World Championship 2016 (OWC) plaats, het WK big game vissen voor teams. Aan het toernooi nemen dit jaar 65 teams uit 30 landen deel. Voor het eerst in de geschiedenis doet een Nederlands team mee.

De WK ploeg bestaat uit de broers Hein en Klaas Hoogduin uit, Pierre Bronsgeest, Peter Ouwendijk, Roderik Bolle, Fred van Beusekom en Toine van Ierland. Het team wordt gesponsord door PENN Reels, Spiderwire en Mercury Marine Benelux & Germany.


V.l.n.r. Peter Ouwendijk, Fred van Beusekom, Klaas Hoogduin, Toine van Ierland, Hein Hoogduin, Pierre Bronsgeest. Op de foto ontbreekt Roderik Bolle

Hein en Klaas Hoogduin kwalificeerden zich door in april 2015 in Kaapverdië de Penn Challenge op hun naam te schrijven.  Dit toernooi is sinds 2013 aangemerkt als officieel kwalificatietoernooi voor het WK Big Game Vissen (OWC). Ze werden overigens tijdens hetzelfde toernooi EFSA Nederlands Kampioen Big Game Vissen 2015.

De voorbereidingen en verrichtingen van het WK team zijn te volgen via deze Facebookpagina.

Meer informatie over het WK big game vissen vind je hier.

Succes mannen!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide