Sportvissen op RTL Z (video)

4634
29 mrt 2016

Bright TV, een programma over de laatste gadgets en snufjes, gaat vissen! Kijk nu de uitzending online terug.

Check de uitzending hieronder terug. Het item over sportvissen begint na 06'45:
Hieronder een overzicht van de items die worden getest en nader bekeken:

Uitpakker David Lemereis test een aantal hightech gadgets voor het komende sportvis seizoen. De Fish Spy van Arca Bifa, een onderwatercamera die je vastmaakt aan je (onder)lijn en mee inwerpt. De lijn geeft een beeld van het aas op je haak en je voederplek. Het beeld wordt door middel van wifi tot 60 meter ver naar je smartphone of tablet gestuurd.

De FishHunter3D: nieuw in Nederland, geeft op basis van sonar een 3D weergave van bodem, beplanting en vissen in de buurt. Stuurt het beeld naar een smartphone / tablet.

Een luxe voerboot van Berns Voerboten: De Xplore. Het is een klein compacte boot met twee voerbakken en handbesturing. GPS met autopilot. Verlichting, twee verstralers en je kunt er 3D kaarten van onderwater maken. Standaard heeft de Xplore voerboot o.a.: verstraler, digitale accu indicator, verlichting te schakelen via handzender en een Lithium-ion accu.

Bright TV duurt 23 minuten en was maandagavond te zien op RTL Z om 21:30
Bij KPN op kanaal 11
Bij Ziggo op kanaal 12
En bij CanalDigitaal op kanaal 13

Gedurende de week wordt het programma een aantal keer herhaald (waaronder zondag om 9:07 op RTL 7). Terugkijken kan het beste via: https://www.bright.nl/bright-tv
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide