Nieuw: MijnVISmaat meetlint XL

10780
14 apr 2016

Om het invoeren van de juiste lengtemaat van je vangsten in MijnVISmaat makkelijker te maken, introduceert Sportvisserij Nederland het nieuwe MijnVISmaat meetlint XL. Vanaf nu te bestellen in onze webshop!


De term 'meetlint' dekt de lading in dit geval niet helemaal, want dit nieuwe meetinstrument is gemaakt van oprolbaar en waterbestendig zeil. Dit met prints van vissen bedrukte meetlint heeft een lengte van 150 centimeter, zodat je ook de grootste vissen nog kunt meten. Bovendien kun je dit zeer nauwkeurig doen omdat je de vis bovenop het meetlint en tegen de opstaande, harde plastic rand legt.

Na het meten rol je het lint snel en gemakkelijk weer op, doe je er even een elastiekje omheen en berg je het zo op. Het MijnVISmaat meetlint is voor € 16,50 per stuk verkrijgbaar in de webwinkel van Sportvisserij Nederland.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.