Fly Fair 2016 wordt een groot feest!

3223
27 apr 2016

Zowel de Vereniging Nederlandse Vliegvissers als de Fly Fair bestaat in 2016 dertig jaar. Dat wordt op 28 en 29 mei gevierd bij Forelvijvers de Berenkuil in Putten.

De Fly Fair 2016 wordt vanwege het dubbele 30-jarig jubileum een speciale editie. Forelvijvers de Berenkuil wordt daarom omgetoverd in een heus Fly Fair dorp. Daar zijn in tenten onder meer vijftig nationale en internationale vliegbinders actief achter de vice om hun kunsten te laten zien.Naast het bekijken van hun fantastische creaties, kun je ook deelnemen aan een van de vijf verschillende workshops (polder, reservoirs, forelbeken, grote rivieren en kust). Ook zijn uiteenlopende (vlieg)visverenigingen aanwezig, net als een aantal ambachtslieden die op vliegvisgebied actief zijn.


Doen en beleven

Ook buiten is er veel te zien en te doen. Zeer kundige ‘casters’ geven demonstraties over de diverse werptechnieken, je kunt onder deskundige begeleiding vanuit een kano of bellyboat leren vissen, tal van standhouders verkopen prachtige materialen, er is een tweedehands beurs en ook de traditionele Fly Fair-veiling wordt gehouden.Neem ook je vliegenhengel mee, want voor slechts € 5,- bovenop de toegangsprijs van € 10,- mag je ook nog eens de hele dag vissen op forel. Voor alle info over dit vliegvisfeest ga je naar www.flyfair.nl.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide