Nationale Hengeldag: iedereen vist mee!

9245
25 mei 2016

Op zaterdag 28 mei is het weer Nationale Hengeldag. Een mooi moment om iedereen zelf te laten ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is. Dat gaat heel eenvoudig door speciaal voor deze dag een gratis dagvergunning beschikbaar te stellen. Deze is te downloaden vanaf de website van Sportvisserij Nederland.

Jaarlijks zijn veel hengelsportverenigingen en federaties tijdens de Nationale Hengeldag actief met een open dag, open viswedstrijd, jeugd vis-doe-en-speldagen of andere activiteiten. Voor de verenigingen die activiteiten ondernemen op Nationale Hengeldag heeft Sportvisserij Nederland gratis promotiemateriaal ontwikkeld.Gratis dagvergunning

Om de Nationale Hengeldag tot een groot succes te maken, vraagt Sportvisserij Nederland alle actieve verenigingen nadrukkelijk om de speciale gratis dagvergunning beschikbaar te stellen, zodat iedereen deze dag mee kan vissen. Elke vereniging kan deze speciale dagvergunning en een promotieposter downloaden, waarop de vereniging de eigen gegevens kan invullen. De poster is vervolgens uit te printen op een A4 of A3 formaat.

Spandoek en stickers

Actieve verenigingen die op Nationale Hengeldag een gratis dagvergunning verstrekken, kunnen gratis een Nationale Hengeldag spandoek (1 x 4 meter) en speciale stickers met de slogan 'Iedereen vist mee op Nationale Hengeldag' bestellen. Tientallen verenigingen hebben in de afgelopen weken deze materialen ontvangen.

Laat je zien!

Het doel van de Nationale Hengeldag is om het sportvissen en de hengelsportvereniging te promoten. Dit kan het beste als de activiteiten worden georganiseerd op goed zichtbare plekken. Enkele verenigingen organiseren een ‘Streetfishing’ wedstrijd. Deze actieve manier van vissen vindt plaats op meerdere plekken in de bebouwing en resulteert in een grote zichtbaarheid. Gecombineerd met een centraal gelegen stand van de hengelsportvereniging - met daarbij enkele activiteiten - kan dit veel publiciteit opleveren.

Ed & Marco tour

Ed en Marco gaan op Nationale Hengeldag weer afzonderlijk op pad om enkele activiteiten te bezoeken. Marco bezoekt de Jeugddag van Sportvisserij Oost Nederland en gaat vervolgens nog langs bij HSV Hoop op Geluk Nijkerk en HSV Ons Genoegen Woudenberg.
Ed maakt een reis naar het noorden en bezoekt de activiteiten van HSV Ons Genoegen Sint Nicolaasga en HSV Leeuwarden. We hopen op goed weer en een geslaagde dag!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.