Komend weekend EVEZET Nationale Teamcompetitie in Almere

2787
24 mei 2016

Seizoen 2016 startte met veel vernieuwingen, maar inmiddels zijn we alweer toe aan het tweede weekend van de EVEZET Nationale Teamcompetitie. Zaterdag en zondag wordt in Almere aan de Lage Vaart (Johnsonpad) door twintig teams van start gegaan voor wedstrijd 3 en 4. Maar ook stromen dit weekend de twaalf teams uit de Dames + U20 categorie in. Twee teamcompetities, negen vakken en ruim 150 deelnemers en bankrunners. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topweekend!

Tussenstand

Na het eerste weekend aan het Beukerskanaal staat de top van het klassement dicht bij elkaar. Team Maver – Zammataro staat met 37 wedstrijdpunten bovenaan, gevolgd door het sterrenteam van The Dutch Lions dat met 52 punten tweede staat. Beiden met 56 punten staan Team Sensas 52 en het EVEZET Trabucco Fishing Team daar weer vlak achter. Het wordt in Almere – op het parcours waar komende zomer het EK gevist wordt – dus weer ongekend spannend.

Dames en U20

Nieuw dit weekend is dat ook de Dames en Junioren onder 20 jaar (gemixt) aansluiten. Deze doelgroep is nieuw en vist haar eigen competitie. Met maximaal 11,5 meter hengel trekken zij in teams van vier personen – verdeeld over vier vakken – ten strijde. Je kunt hier onder meer wereldkampioene Anja Groot, talent voor de toekomst Mandy Swart of de gebroeders Dorssers aan het werk zien. Het belooft met twaalf deelnemende teams een prachtige competitie te worden.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.