Fly Fair 2016

4425
24 mei 2016

Op 28 en 29 mei is het terrein van de Forelvijvers De Berenkuil in Putten het decor van de Fly Fair 2016. Dit jaar is het een hele bijzonder editie, want de organisator Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) viert haar 30-jarig jubileum! De Berenkuil wordt omgetoverd in een heus Fly Fair dorp, waar vijftig nationale en internationale vliegbinders achter de vice én aan de waterkant hun kunsten laten zien.

Rondom de forelvisvijvers wordt het Fly Fair tentenkamp opgeslagen. Er komt een grote tent waarin nationale en internationale vliegbinders hun bindkunsten vertonen. Naast het bewonderen van de geoefende binders mag je ook deelnemen aan een van de bindworkshops, waar je leert om de mooiste vliegen en streamers te binden. De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) bestaat in 2016 dertig jaar en een fantastisch vliegvisevenement van maken!


Workshops en demonstraties

Aan de oevers van de vijvers leren  casters van allure je de fijne kneepjes van het werpen. Je kunt onder begeleiding vanuit een kano of bellyboat leren vissen, maar ook demonstraties bekijken of een lezing bijwonen. Er is een tweedehands beurs en ook wordt de traditionele Fly Fair-veiling gehouden. Daarnaast zijn er winkeliers en groothandels aanwezig met de nieuwste materialen en aantrekkelijke aanbiedingen. Gezelligheid

De Fly Fair staat bekend als een sfeervol evenement, waar je een dag lang van alles kunt zien en doen. Er is  live muziek en natuurlijk een uitstekende catering aanwezig. Net als in voorgaande jaren vinden er  tijdens deze jubileum editie uitreikingen van een aantal awards én huldigingen plaats. Zo wordt de Jan Schreiner Award en de Gert Janssen vlieg uitgereikt.

Fly Fair 2016
Forelvisvijvers De Berenkuil
Berencamperweg 11
3882 SP Putten

Datum: 28 en 29 mei
Openingstijden: zaterdag van 10:00-18:00 uur, zondag van 10:00-17:00 uur
Entree: € 10,- op vertoon van VNV- Ledenpas of VISpas, anders € 13,-
Gratis parkeren

Meer info: www.flyfair.nlOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.