Inschrijfformulier Open Nationaal Kampioenschap Dames 2016 online

3614
25 mei 2016

Hij staat online! Het inschrijfformulier voor het eerste Open Nationaal Kampioenschap voor vrouwen. In 2016 zijn we inmiddels gewend aan alle veranderingen op wedstrijdgebied. Het Open NK Dames is daar geen uitzondering op. Op 10 september gaat het gebeuren. Gelijktijdig met het Open Nationaal Kampioenschap voor junioren wordt aan de Urkervaart uitgemaakt welke dame zich de beste van Nederland mag noemen.

Damesvissen
Onze Oranje-ploeg heeft afgelopen zomer het goede voorbeeld gegeven. In België veroverden Anja Groot, Floor Verhoeven, Kaylee Goedhardt, Natasja Pichot de Plessis en Ingeborg Audenaerd verrassend de zilveren medaille. Tevens werd Groot de koningin van het WK door individueel goud te winnen. Een enorme boost voor het damesvissen! Hadden we vorig jaar nog maar 10 deelneemsters in de Topcompetitie? Dit jaar zijn er al 15 vrouwen die meedoen aan de EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20. Vissende meiden zijn hip!

Open NK Dames
Om daar vervolg aan te geven, organiseert Sportvisserij Nederland dit jaar het Open Nationaal Kampioenschap voor dames. Jong, oud. Alles wat vrouw is mag meedoen. Naast de Nationale titel kun je je hier ook plaatsen voor de Nationale Selectie waaruit de bondscoaches hun WK-Team voor 2017 samenstellen. Al met al genoeg reden om mee toe doen!

Klik hier voor een directe doorverwijzing naar het inschrijfformulier Open Nationaal Kampioenschap Dames 2016

Klik hier (PDF) voor het reglement Open Nationaal Kampioenschap Dames 2016


Anja Groot was afgelopen zomer 's werelds beste. Word jij de eerste nummer één van Nederland?
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.