Nieuwe voorzitter Hengelsportfederatie Groningen Drenthe

3589
29 mei 2016

Tijdens de ledenvergadering van de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe, die op 24 mei plaats vond in theater De Kimme te Zuidlaren, is Frans Luijckx (57) benoemd tot nieuwe federatievoorzitter. Hij volgt hiermee Herman Dirks op die maar liefst 12 jaar voorzitter is geweest.

foto: Frans Luijckx (links) ontvangt de voorzittershamer van Herman Dirks

In de terugblik op zijn bestuursperiode constateerde Herman Dirks dat de federatie met haar 166 aangesloten verenigingen met in totaal 50.000 leden is uitgegroeid naar een professionele organisatie die zich actief in de maatschappij beweegt, ambitieuze projecten van de grond weet te tillen en volwaardig meedraait in het krachtenveld van het moderne waterbeheer zonder het sociale aspect van de hengelsport uit het oog te verliezen.

Het meest trots toonde Dirks zich over de inzet van de vele tientallen vrijwilligers in de organisatie, daarbij ondersteund door een vakkundig kantoor met 6 medewerkers.

Frans Luijckx, voormalig wethouder van de gemeente Hoogezand-Sappemeer en thans werkzaam bij Centrum Veilig Wonen, en zelf gepassioneerd sportvisser, benadrukte na de symbolische overdracht van de voorzittershamer dat hij de ingeslagen koers van de federatie zal voortzetten. Hij dankte de leden voor het vertrouwen en beloofde hen dat hij zich als voorzitter voor 100% gaat inzetten om de belangen van de hengelsport in Groningen en Drenthe te dienen. De zaal verwelkomde hem met een warm applaus.

De afscheidsreceptie van Herman Dirks voor verenigingen en genodigden vindt plaats in het Federatiekantoor te Tynaarlo op vrijdag 3 juni aanstaande van 15:00 – 17:00 uur.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.