EVEZET Nationale Teamcompetitie wederom prooi voor Maver-Zammataro

5948
30 mei 2016

Afgelopen weekend werd in Almere het tweede weekend van de EVEZET Nationale Teamcompetitie gevist. De Lage Vaart aan het Johnsonpad bleek de juiste plek om eens flink op grote brasem te vissen. Daar maakte Team Maver-Zammataro gretig gebruik van. Met bijna 60 kilo gevangen vis verstevigden zij hun koppositie. Zijn zij nog in te halen met nog twee wedstrijden voor de boeg?

Maar liefst vier vissers in de top zes van het individueel klassement. Dan weet je dat je het als ploeg ook niet slecht kunt doen. Bert Aufdenhaar (1), Stefan Altena (3), Peter Post (4) en Leo Koot (6) vertegenwoordigen de zwart/groene kleuren van Maver-Zammataro. Gecompleteerd met de verdienstelijke 19e plaats van Patrick Mulder, staan zij fier aan kop van de teamranglijst. Op de voet gevolgd door De Dutch Lions, dat met drie vakwinsten op de vierde dag goede zaken deed. Ook heeft het Evezet Trabucco Fishing Team de aansluiting gevonden door zich naar een derde plaats te vissen. Met een puntenverschil van respectievelijk 30 en 40 belooft het een spectaculair slotweekend te worden.


Arjan Klop met een brasem

Dames en U20
Voor het eerst ook sloot de Dames en U20-categorie aan. Met twaalf teams, verdeeld over vier vakken, visten zij hun eerste twee competitiedagen. Ook zij haakten de brasems, waardoor er gewichten van bijna 20 kilo in het klassement voorkwamen. Opvallend dat een compleet damesteam - The Free Angels - fier aan kop gaat. Zij visten hun belagers aan gort met slechts 28 wedstrijdpunten. Een puike prestatie van Ingeborg Audenaerd, Kaylee Goedhardt, Wanda de Schouwer en Natasja Pichot du Plessis!


Parcours langs de Lage Vaart - Almere

Slotweekend
We moeten even geduld hebben voor de balans kan worden opgemaakt. Pas op 24 en 25 september wordt aan het kanaal door Voorne beslist welke ploegen Nederlands Kampioen worden. Voor nu gaan we een zomer in met veel wereldkampioenschappen en natuurlijk het EK in eigen land.

EVEZET Nationale Teamcompetitie:
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.