Iedereen viste mee op Nationale Hengeldag (foto's)

5967
31 mei 2016

Afgelopen zaterdag was het Nationale Hengeldag en vrijwel overal hebben de activiteiten onder perfecte weersomstandigheden kunnen plaatsvinden. Duizenden belangstellenden hebben kennis gemaakt met de hengelsport en veel bezoekers - vooral kinderen - hebben de eerste vis van hun leven gevangen. Ed en Marco van Vis TV hebben een tour door Nederland gemaakt, waarbij ze keer op keer door enthousiaste kinderen werden begroet. Het was een geslaagde dag!

Op Facebook waren vanaf zaterdagmiddag de eerste verslagen van de verschillende activiteiten te volgen, vergezeld van kleurrijke foto’s van viswedstrijden, jeugdclinics, demonstratievisserijen en vislessen aan de waterkant. Na het weekend waren ook meerdere verslagen van de Nationale Hengeldag te bekijken op websites van hengelsportverenigingen. Op de site van Sportvisserij Oost Nederland is een verslag te lezen van hun bijzonder geslaagde (tiende!) Federatieve Jeugddag, georganiseerd bij de Drostenkampvijvers in Raalte, waar ook Marco Kraal acte de présence gaf.

Fotoverslag Ed & Marco tour

Hieronder is een aantal foto's weergegeven van de activiteiten die Ed & Marco hebben bezocht. Marco bezocht de Jeugddag van Sportvisserij Oost Nederland en ging vervolgens nog langs bij HSV Hoop op Geluk Nijkerk en HSV Ons Genoegen Woudenberg. Ed bezocht de activiteiten van HSV Ons Genoegen Sint Nicolaasga en HSV Leeuwarden.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.