EFTTEX 2016 in Amsterdam (video)

3985
16 jun 2016

Van 16 t/m 18 juni vindt in de Amsterdam RAI de hengelsport vakbeurs EFFTEX 2016 plaats. De beurs wordt jaarlijks georganiseerd door de European Fishing Tackle Trade Association (EFTTA).

EFTTA vertegenwoordigt 270 bedrijven in zo’n 40 landen. Het lidmaatschap levert naast een stem in Brussel ook tal van marketingtechnische voordelen op, zoals actuele statistische en economische gegevens over de sportvisserij en de mogelijkheid producten en diensten aan te bieden op EFTTEX.

Bekijk de video van de 2015-editie:Op de 35ste editie van deze vakbeurs presenteren 215 standhouders afkomstig uit 35 verschillende landen op 6578,5 vierkante meter hun nieuwste producten aan groothandels, winkeliers en pers.

“Op EFTTEX ziet de hengelsportmarkt de nieuwste materialen, gadgets en avontuurlijke vistrips voor 2017”, zegt EFTTA-CEO Jean Claude Bel. “De trends die op deze beurs worden getoond, zie je pas volgend jaar terug op hengelsportbeurzen voor de consument en in de rekken van hengelsportzaken. Daarom is iedereen die er in de Europese sportvisserij toe doet hier aanwezig. EFTTEX is dan ook de derde grootste sportvisserijbeurs ter wereld.”
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.