Spannende finale Streetfishing in Amsterdam; kom kijken!

3861
24 jun 2016

Zondag 26 juni is de laatste wedstrijd van de streetfishing competitie van Sportvisserij MidWest Nederland. Met een nek aan nekrace tussen drie teams wordt het een superspannende finale in hartje Amsterdam.

Jongeren laten hun t.v. en games voor wat het is en trekken naar buiten. Dertien teams met vier vissers proberen om zoveel en zo groot mogelijke roofvissen te vangen. Er zijn mooie prijzen te winnen. 

Netjes teruggezet


Streetfishing is een jonge, hippe en coole manier van roofvissen met lichte materialen in een stedelijke omgeving die bovendien niet veel hoeft te kosten en je op bijzondere plekken brengt. Het is over komen waaien vanuit Frankrijk en wint in Nederland sterk aan populariteit. Het levert soms spectaculaire vangsten op van vissen van meer dan een meter; vangsten die doorgaans op applaus mogen rekenen van toegesneld winkelend publiek. Bovenal staat dat er verantwoord met de vissen wordt omgegaan en alle gevangen vis wordt netjes teruggezet.


Alle vis gaat direct weer netjes terug het water in

Mooie prijzen


De competitie bestaat uit 6 wedstrijden die plaatsvinden in Alkmaar, Utrecht, Lelystad, Amersfoort, Haarlem, en de laatste wedstrijd zondag in hartje Amsterdam. De 60 deelnemers komen uit heel Nederland. De prijs voor het winnende team zijn hengels, molens en een visdag met de visgidsen Daan Verbruggen en Mike Dijkstra. Daarnaast zijn er bij iedere wedstrijd mooie dagprijzen te winnen die dit keer gesponsord worden door hengelsportzaak Rien de Wolf.

Kom kijken!


Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De wedstrijd is van 10.30 uur tot 14.30 uur in het centrum van Amsterdam. Voor meer informatie en tussenstanden zie:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.