EAA en EFTTA in overleg met Eurocommissaris Vella

1726
30 jun 2016

Negen personen van de EAA en EFTTA en een journalist van het magazine 'Angling International' bezochten gisteren Europees commissaris Karmenu Vella. Hij beheert sinds november 2014 de portefeuille Milieu, Maritieme Zaken en Visserij.

“Het was een positief en vruchtbaar gesprek", zegt EAA-president Fred Bloot. "De heer Vella was erg informatief en uitgesproken over zijn visie met betrekking tot de huidige en toekomstige recreatieve visserij."

Jean Claude Bel, die als CEO van de European Fishing Tackle Trade Association (EFTTA) 270 bedrijven in zo’n 40 landen vertegenwoordigt, voegt daar aan toe: "Het was verheugend om te constateren dat de heer Vella goed geïnformeerd is over de grote sociale en economische belangen van de recreatieve visserij in Europa en hier de grote waarde van inziet."

Jan Kappel, Secretary General van de EAA benadrukte de goede werkrelatie tussen de EAA/ EFTTA en de ambtenaren die onder Vella werken. "Dit was de eerste keer dat we direct met de grote baas spraken. Het was een prettig gesprek waar we een goed gevoel aan hebben overgehouden, zeker waar het de toekomst van de sportvisserij in Europa betreft."


V.l.n.r.:
David Mitchell, Chair of EAA’s Subgroup Sea, and Head of Marine, Angling Trust
Fred Bloot, President of the EAA, and Deputy Director of Sportvisserij Nederland
Jan Kappel, Secretary General of the EAA, and EFTTA communication officer
Karmenu Vella, European Commissioner for Environment, Maritime Affairs and Fisheries.

Achteraan:
Øyvind Fjeldseth, EAA Board member, and Fisheries Consultant, Norges Jeger- og Fiskerforbund
Mark Owen, Head of Freshwaters, Angling Trust
Stefan Spahn, EAA Board member, and executive director of the Deutscher Angelfischerverband e.V.
Markus Lundgren, Biologist, Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund

Vooraan:
Jean Claude Bel, CEO of EFTTA
Janet Doyle, EFTTA General Manager
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide