Fishomania en World Predator Tour op RTL7

5471
05 jul 2016

Mooi nieuws! Op 7 en 14 augustus kun je je opmaken voor twee TV-uitzendingen van twee grootse sportvisevenementen: de World Predator Classic 2016 en Fish O Mania 2016.

Zondag 7 augustus van 09:00 tot 09:30 uur zie je een verslag van het afgelopen weekend geviste roofvisevenement World Predator Classic 2016. Het Haringvliet was van 28 juni tot en met 2 juli het strijdtoneel van deze internationale wedstrijd.

Vanuit Hellevoetsluis werd er drie dagen lang op roofvis gevist vanuit boten, kajaks en vanaf de kant. Organisator Ross Honey had hoge verwachtingen van de derde editie van dit unieke internationale evenement en die zijn meer dan waargemaakt.Cabaretier Jochem Myjer was samen met vismaat Willem Stolk één van de deelnemers.


Fish O Mania 2016 komend weekend, uitzending 14/8!

Zondag 14 augustus van 09:00 tot 09:30 uur zie je een uitgebreid verslag van het jaarlijkse internationale sportvisevenement Fish O Mania International. Deze jaarlijkse internationale wedstrijd wordt komend weekend gevist op het bekende parcours Cudmore Fisheries in Whitmore. De opzet is dit jaar wel enigszins anders.

Zo wordt het internationale evenement dit jaar tegelijk met het Engelse kampioenschap op zaterdag gevist. Verder doen er zes in plaats van acht landen mee en wordt elk land door één visser vertegenwoordigd in plaats van een team. Voor Nederland maakt Jurgen Spierings zijn opwachting; geen onbekende in het Fishomania-circuit. De geluiden doen de ronde dat Engeland niet haar sterkste deelnemer stuurt, dus Nederland maakt dit jaar absoluut kans om dit evenement hoog te eindigen.


Jurgen Spierings in actie bij een eerdere editie van Fish O Mania International


Uitzendingen RTL7:


  • Zondag 07 augustus om 09:00 uur zie je een verslag van de World Predator Classic op RTL7!
  • Zondag 14 augustus om 09:00 uur zie je een verslag Fish O Mania International 2016 op RTL7!

Kijken dus!

Gerelateerde berichten
29 jun 2016 Jochem Myjer: 'WPC is jongensboek' 4092 Een van de opvallendste deelnemers aan de World Predator Classic (WPC) is Jochem Myjer. Samen met zijn vis- en teammaat Willem Stolk doet de succesvolle cabaretier als Shimano team 1 een gooi naar de zege. 29 jun 2016 World Predator Classic: hengelsporteventement van wereldklasse 5159 Het Haringvliet is van 28 juni tot en met 2 juli het strijdtoneel van de World Predator Classic. Vanuit Hellevoetsluis wordt er drie dagen lang op roofvis gevist. Organisator Ross Honey heeft hoge verwachtingen van de derde editie van dit unieke internationale evenement. 21 jul 2015 Nederland “best of the rest” bij Fish O Mania 2015 8480 Ik ben inmiddels net terug in Nederland en kan goed merken dat de halve viswereld heeft gekeken afgelopen zondag. Het gaat natuurlijk vooral om promotie voor onze sport en als ik zo alle reacties lees, dan moet het inderdaad goede promotie voor de sport geweest zijn. Ik hoor bovendien dat ook dit keer weer Arjan Klop in de studio het een en ander perfect van commentaar heeft voorzien. Super, want met name met dat commentaar valt of staat zo’n programma. De meeste kijkers zijn niet of nauwelijks vissers natuurlijk en dan is wat deskundig commentaar natuurlijk een must. Prachtig!! Ik sta er telkens weer van te kijken hoe men zo’n wedstrijd in beeld brengt. Sky Sports verzorgt die beelden, gelukkig tegenwoordig aangevuld met de beelden van een eigen RTL camera met extra aandacht voor onze eigen vissers. Dat is wel belangrijk natuurlijk. Sky Sports maakt verder exact op dezelfde manier televisie en met hetzelfde aantal camera’s zoals men elke Premier League voetbalwedstrijd in beeld brengt. Vergis je niet in het aantal mensen dat Fish O Mania te zien krijgt. Live of niet, in meer dan 35 landen overal op de wereld werd of wordt dit uitgezonden! 20 jul 2015 Friederichs en Spierings knap tweede bij Fish 'O' Mania International 3520 Nederland is bij het prestigieuze en sterk bezette Fish ‘O’ Mania International knap tweede geworden achter Engeland. Net als vorig jaar moesten Jurgen Spierings en Dieter Friederichs alleen hun meerdere erkennen in de vissers van het thuisland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide