Vismarkt 2016: workshop stroomafwaartse passage bij waterkrachtcentrales

2893
21 jul 2016

Vanaf heden kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de workshop: De beste oplossing(en) voor stroomafwaartse vispassage bij een waterkrachtcentrale. De bijeenkomst is bedoeld voor professionals in de waterwereld en vindt plaats op 6 en 7 oktober in de ECI Cultuurfabriek (Roermond).

Belangrijke thema's van de workshop zijn (vis)begeleiding technieken en beheer van waterkrachtcentrales, het verlagen van de sterfte door innovatieve turbine-ontwerpen en het beheer daarvan, beleid en wetgeving voor waterkracht, kennisverspreiding, telemetrie, controletechnieken en de criteria om de efficiëntie te definiëren.

In de ochtend zijn er plenaire sessies (in het Engels maar deze worden simultaan vertaald in het Nederlands, Duits, en Frans). ‘s-Middags worden de onderwerpen in detail besproken in kleinere groepen. Er worden zo’n 180 belangstellenden verwacht uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, Engeland en Frankrijk.

De workshop wordt georganiseerd door de Internationale Commissie voor de Bescherming van de Rijn, Waterschap Roer en Overmaas Water, Sportvisserij Nederland en de World Vismigratie Foundation.

Meer informatie over de ‘Fish Market’ vindt u hier. De prijs voor deelname aan de workshops en presentaties, excursie naar de waterkrachtcentrale, twee keer lunch en een keer diner is € 85,99. Inschrijven kan hier.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide