EK Zoetwatervissen is hot!

4257
19 jul 2016

Voor de tweede dag op rij zitten alle deelnemers van het Europees Kampioenschap Zoetwatervissen gloeiend op hun viskist. Wedstrijdvissen geen fysieke sport? Deze sportmannen bewijzen dat dagen achter elkaar in de brandende zon niet voor iedereen is weggelegd. Toch trainen ze onverstoorbaar door. Het is immers van groot belang om zaterdag en zondag de juiste tactiek voor handen te hebben en ze hebben vijf trainingsdagen de tijd deze te vinden.

Vandaag zit Nederland in box 5 te trainen. Saillant detail is dat de Engelsen - torenhoog favoriet - een box verderop zitten (7). In het vizier van onze Oranje-mannen. Het zal vandaag dus een tactisch schouwspel worden waarbij er wel wordt getraind, maar de landen zeker niet het achterste van hun tong laten zien. De grootste concurrent in je kaarten laten kijken vlak voor de wedstrijd is not done.

Dat het EK naast de stralende zon ook figuurlijk in de spotlights staat, bewijst de media-aandacht die het evenement krijgt. Omroep Flevoland is dagelijks aanwezig om verslag te doen en zelfs de NOS heeft beelden opgepikt voor in het Journaal van gister (12:00). Kortom: wedstrijdvissen is hot!

Maar wat is mooier dan wedstrijdvissen op televisie? Juist, in real life aanwezig zijn langs de waterkant! Het wedstrijddecor is prachtig: een water dat schittert in de zon, de sterkste wedstrijdvissers ter wereld en dat allemaal in de bruisende stad Almere. Alan Scotthorne, Will Raison, Dieter Friederichs en Arjan Klop. Vandaag allemaal binnen een straal van 50 meter. Ben er bij!

Klik hier voor beelden van Omroep Flevoland over de eerste trainingsdag (gister)

Klik hier voor beelden van de NOS (Journaal van gister, 12:00)


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide