Weer meer water in de VISpas

10772
26 aug 2016

Met de VISpas mag je vanaf nu in nog meer water in Nederland vissen. Verder zijn de nachtvis- en derdehengelmogelijkheden in de Limburgse Maas uitgebreid. Alle wijzigingen zijn inmiddels doorgevoerd op VISplanner en dus aan de waterkant meteen rechtsgeldig.

Nieuwe wateren die voor iedere VISpashouder te bevissen zijn:


Sportvisserij Zuidwest Nederland:
Kandelaarsplas (HSV Schiedam e.o.)

Sportvisserij Limburg:
Visvijver de Bossen (HSV de Snoek te Susteren)

De regelgeving voor wat betreft de Limburgse maas is verduidelijkt en de mogelijkheden voor het nachtvissen én de derde hengel zijn met de daarvoor benodigde toestemmingen flink uitgebreid.

Sportvisserij MidWest Nederland:
Vijver aan de Zandkampweg (HSV De Snoek te Harderwijk)

Wil jij meteen al gaan vissen op deze wateren? Print dan de digitale aanvulling van augustus of download hem hier. (PDF)

Let op: standaard ontvang je vanaf 2017 geen papieren viswaterlijst meer van Sportvisserij Nederland, tenzij je anders aangeeft. De VISplanner App (ook beschikbaar als mobiele website) is onderdeel van de wettelijke toestemming. Wil je toch de papieren lijst blijven ontvangen? Geef dit dan aan op www.viswaterlijst.nl

Prioriteit

Sportvisserij Nederland stopt dagelijks energie in het uitbreiden van de wateren in de viswaterlijst, zodat je met een willekeurige VISpas in steeds meer water terecht kunt. Inmiddels is dat al in ongeveer 90% van het Nederlandse oppervlaktewater. Meer hierover lees je in ons dossier: 'Meer water in de VISpas'.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.