Opnames Vis TV 2017 in volle gang

5168
14 sep 2016

Hoewel de nieuwe serie Vis TV pas in maart 2017 op de buis komt, zijn Ed en Marco al druk bezig met de opnames van het tweeëntwintigste seizoen vol visavonturen. Hierbij geven we alvast een sneak peak van wat je over een half jaar zondagochtend op RTL 7 zoal tegemoet kunt zien.

Bij het maken van een magazine is vooruitwerken noodzakelijk, maar dat geldt helemaal voor een tv-productie als Vis TV. Om de trouwe schare kijkers vanaf maart volgend jaar weer nieuwe avonturen te kunnen voorschotelen, zijn Ed en Marco daarom deze zomer al begonnen met de nieuwe opnames. Net zoals in het afgelopen seizoen zullen ze daarbij weer afwisselend in een stedelijke (stad) en natuurlijke omgeving (land) vissen.

Check alvast wat foto's van de opnames:


 

Spetterend seizoen


Op het moment van dit schrijven zijn reeds zeven van de twaalf afleveringen opgenomen. Zo gingen Ed en Marco vijvervissen in Voerendaal, roofvissen aan de Lek, feederen aan het Haringvliet, snoeken op het Volkerak, karperen in Arkenheem, stads witvissen in Rotterdam en stond in Amersfoort streetfishing op het program. In de resterende afleveringen komt uiteraard ook het zeevissen aan bod. Nog even geduld dus, maar het belooft weer een spetterend seizoen Vis TV te worden!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide