25 september eindfeest Nationale Sportweek in Utrecht

3067
09 sep 2016

De Nationale Sportweek markeert de start van het nieuwe sportseizoen. Dit initiatief van NOC*NSF met als doel om sporten en bewegen te promoten, wordt op 25/9 afgesloten met een groot sportfestival in het Utrechtse Griftpark. Hier zijn ook Sportvisserij Nederland en de Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging bij aanwezig.

De dertiende Nationale Sportweek vindt plaats van 17 tot en met 25 september. Dit valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten omdat het sportseizoen weer gaat beginnen. De stad Utrecht is dit jaar gaststad van de Nationale Sportweek. Na een week waarin sport centraal heeft gestaan, wordt deze in Utrecht afgesloten met een festival waar sport, muziek, cultuur en eten centraal staan.

  • Wat? - Eindfeest NOC*NSF Nationale Sportweek 2016 
  • Waar? - Griftpark, Utrecht 
  • Wanneer? - 25 september 2016, tussen 11:00 en 18:00 uur
  • Toegang GRATIS

Sportvisclinics


Hier presenteren ook de diverse bij NOC*NSF aangesloten sportbonden zich samen met de lokale vereniging. Sportvisserij Nederland is daarom met de Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging aanwezig om de hengelsport te promoten. Dit doen zij middels diverse workshops, demonstraties, werpclinics en -wedstrijden en het meten van je krachten met een vis op de drilsimulator. Het sportfestival in het Griftpark in Utrecht vindt van 11.00 uur tot 18.00 uur plaats.

 

Albert Heijn Spaaractie: 'proefsporten' en gratis hengel


Met een volle spaarkaart van de Albert Heijn spaaractie – van 22 augustus tot en met 11 september kreeg je bij 41 Albert Heijn winkels in de regio Utrecht één Sportzegel bij elke 10 euro aan boodschappen – kun je op 25 september gratis deelnemen aan alle activiteiten van de AUHV in het Griftpark in Utrecht. Ook aan de exclusieve clinics die tussen 14:00 en 15:00 uur worden georganiseerd. Bovendien ontvang je een gratis hengel op vertoon van je volle AH-Spaarkaart!

Tot de 25ste in Utrecht!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide