SNB Pike Experience

2747
20 sep 2016

Op 2 oktober vindt in Almere de Pike Experience van de Snoekstudiegroep Nederland-België (SNB) plaats. Toegang en parkeren zijn gratis bij deze gevarieerde, gezellige en praktijkgerichte roofvishappening. De Pike Experience bestaat uit een binnen- en buitengedeelte. Binnen bij Haddock Watersport (Archerpad 8-10, Almere) vind je tal van winkeliers en groothandels met hun roofvisassortiment.

Ook zijn er diverse enthousiaste bouwers aanwezig die je laten zien hoe je zelf je kunstaas – pluggen, jerkbaits, streamers, spinners, spinnerbaits – kunt maken en kun je je er verlekkeren aan prachtige visreizen.

In de praktijk


Buiten geven bekende roofviscracks de hele dag (10.00 tot 17.00 uur) praktijkpresentaties over tal van onderwerpen: kunstaas, streetfishing, vis- en werptechnieken, etc. Ook kun je in trapkajaks en visboten stappen om te gaan vissen en zo te ervaren of dit wellicht wat voor je eigen visserij is. Meer weten over wat je op de dieptemeter ziet? Experts leggen je uit hoe je het meeste uit dit hulpmiddel haalt.Veiling en tombola


De drukbezochte tweedehands markt van roofvisspullen ontbreekt uiteraard ook niet en nieuw dit jaar is de SNB Veiling. Hierbij komen mooie, bijzondere, grappige en originele spullen uit de snoek- en roofvisserij onder de hamer. Tenslotte maak je in de twee rondes van de tombola kans op mooie prijzen zoals hengels, molens, reels, kunstaas(pakketten), een trip met een visgids en een compleet verzorgde visreis naar Zweden. Kijk voor alle info en de laatste nieuwtjes op www.snoekstudiegroep.nl


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide