Ramon Ansing opnieuw winnaar Topcompetitie Feeder

4814
10 okt 2016

Ramon Ansing (24) uit Roden heeft maar liefst voor de derde keer op rij de prestigieuze Topcompetitie Feeder op zijn naam gezet. Na de titel in 2014 en 2015 behaald te hebben, hengelde hij ook dit jaar de overwinning binnen. Voorwaar een tot nu toe ongeëvenaarde prestatie.

Door na de eerste twee wedstrijden op 2 en 3 juli aan het Noord-Hollands Kanaal beide keren een derde plaats in de sector te behalen, leverde de laatste wedstrijd op 9 oktober aan het A’dam-Rijnkanaal bij Tiel met ruim negen kilo zelfs een dagoverwinning op.

Met een totaal 7 wedstrijdpunten genoeg voor de eindoverwinning. Al bleef Edwin Timmer. een goede vismaat van Ramon, met 8 punten heel dicht in de buurt. Derde met 10 wedstrijdpunten werd John Vallenduuk.

Over het algemeen waren met name de vangsten aan het Amsterdam- Rijnkanaal bij Tiel wisselvallig, maar was wel sprake van een parkoers waar iedereen kansen had. Met heel veel geluk kon je een enkele dikke brasem vangen maar, door zoals Ramon Ansing erg goed en secuur te vissen, was wel een aantal halfslag brasems en grote voorns te vangen.
Daarin kwam het bijzondere talent van de nog jonge kampioen wederom boven drijven. Een geweldige visser volgens bondscoach Jan van Schendel. Op dit moment weliswaar nog niet in het internationale strijdperk volgens de coach, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Daguitslag 4e wedstrijd Topcompetitie Feeder 2016

Resultaten van 4 wedstrijden Topcompetitie Feeder 2016 waarbij het minste resultaat in het rood staat vermeld.

Einduitslag Topcompetitie Feeder 2016Winnaar Topcompetitie Feeder 2016 Ramon Ansing        

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.