Nederland eindigt als vierde tijdens het WK Kustvissen Junioren 2016

1913
14 okt 2016

Spanje behaalde tijdens dit Wereldkampioenschap het goud met slechts 7 klassementspunten. Het zilver ging naar Italië (11 punten) en het brons kwam in handen van het Portugese team (14 punten). Het Nederlandse team eindigde op de 4de plaats.

De laatste wedstrijddag is er gevist op het strand ten noorden van het hotel. In tegenstelling tot de anderen dagen was het nu bijna windstil. Ook de zee was een stuk rustiger dan de dagen voorheen. Het was opnieuw een moeilijke visserij. Er werd weinig vis gevangen en met een mooie vis kon de sector gewonnen worden. 

Bij ons team wilde het, in het eerste uur, nog niet lukken. Gelukkig vingen ze in het 2 uur wel een aantal maatse vissen. ook in het donker werden er nog enkele maatse vissen  erbij gevangen. Joeri wist na zijn mindere resultaten deze week toch nog een 2e sectorplaats te behalen op de laatste dag. Jeffrey, Pim en Marco viste alle drie een 4e sectorplaats. Jarno kon helaas geen potten breken en eindigde op de 7e plaats in zijn sector.

Als land eindigde we op een 3e plaats achter Spanje en dag winnaar Italië. Dit was helaas niet genoeg om nog op het podium te eindigen. 

Uiteindelijk is Spanje Wereldkampioen geworden, voor Italië en Portugal. Het Nederlandse team eindige uiteindelijk op een 4e plaats, wat na de eerste 2 wedstrijddagen een mooie plaats is. Jeffrey eindigde  op een 6e plaats in het individueel klassement.
individueel klassement

Uitslag Landen - 4de wedstrijddag
Einduitslag WK Kustvissen Junioren2016 -  LandenEr zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide