Nieuw: De Digitale Vliegvisser, gratis online vliegvismagazine

7810
21 okt 2016

De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) heeft iets nieuws! En daar kunnen alle (vlieg)vissers in Nederland van genieten. Vandaag presenteren ze namelijk De Digitale Vliegvisser, het eerste digitale (vlieg)visblad van Nederland.

Een prachtig online kwartaalmagazine met heerlijke fotografie, praktische en mooie video's, tips & trics, adembenemende reisverslagen en nog veel meer.

Leden van de VNV ontvangen al vier keer per jaar het zeer gewaardeerde papieren blad De Nederlandse Vliegvisser. Daar komt nu ook een apart digitaal blad bij.

De Digitale Vliegvisser is (en wordt) geen vervanger van het papieren blad. In tegendeel. De papieren en de digitale uitgave hebben (en houden) elk een eigen karakter en inhoud. Wel is het digitale blad gratis voor iedereen die hem wil lezen.


Handige tips, prachtige fotografie


Video's met bijvoorbeeld bindpatronen op je gemak bekijken


Bijzondere reisverslagen, met in de eerste uitgave onder meer een trip door Mongolië

Gratis abonnement


Je kunt De Digitale Vliegvisser online bekijken of via de VNV-website downloaden. Je kan ook een abonnement afsluiten zodat je een mailtje ontvangt wanneer er weer een nieuwe uitgave verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Zo'n abonnement is natuurlijk gratis. Wil je van deze dienst gebruik maken, vul dan de bon op de website in.

Veel lees- en kijkplezier!

Bron: VNV
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.