Karper 100, een feestnummer

1928
24 okt 2016

Een feestelijke editie van Karper 100! In deze fantastische jubileumeditie van dit toonaangevende magazine wordt flink uitgepakt met zeer interessante artikelen, waarbij karpergeschiedenis centraal staat.

Op ongekende wijze wordt deze hele (r)evolutie door toppers Alijn Danau en Gerwin Gerlach onder de loep genomen. Jawel, dit kun je op zijn minste uniek noemen!


In twee decennia van Karper is er veel veranderd, maar in 100 jaar karpervissen nog veel meer. Samen met Alijn Danau stappen we in onze tijdmachine en blikken we terug op 100 jaar karpervissen. Ga samen met, nog voor de oorlog, terug in de tijd. Reis met hem mee en ervaar honderd jaar karpervissen!


Ook Gerwin Gerlach stapt in de teletijdmachine. Hij spitst zich vooral toe op wat er zoal in Nederland de revue is gepasseerd. Een must read voor elke karpervisser!


Natuurlijk ook aandacht voor het heden en niet zomaar. Tja, hoe zullen we Herwin Kwint noemen, een witvissende karperspecialist? In deel 3 van zijn ‘messcherpe (witvis)technieken’ vist hij wederom het snot voor de ogen van conventionele karpervissers.


Het Kempisch Kanaal, een spraakmakend karperwater! Al decennia lang spreekt het Kempisch Kanaal tot de verbeelding van vele Europese karpervissers. Ronny de Groote blikt in karper 100 terug op zijn avonturen aan dit legendarische water.

Karper 100 ligt vanaf 20 oktober in de winkel.

Abonnee worden? Ga snel naar: https://karper.mijntijdschrift.net/.

Bron: Vipmedia
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide