Hét Visblad Online december (video)

6603
24 nov 2016

Goed nieuws voor de ruim een half miljoen VISpashouders: vandaag verschijnt het decembernummer van Hét Visblad. Die krijg je gratis thuisgestuurd als je een VISpas hebt! Deze speciale editie zit bomvol leuke en leerzame reportages en artikelen en bevat een middenkatern met acht pagina’s sportvisnieuws van jouw hengelsportfederatie.

Traditiegetrouw trappen we af met de nieuwe aflevering van Visblad TV. Dit keer togen we naar het strand van het Zeeuwse Westkapelle voor een materclass werpen met Danny Moeskops. Deze ‘werpkoning’ uit Antwerpen legt presentator van dienst Ed Stoop alle do’s & don’ts uit van ver en secuur werpen. Leerzaam voor de zeevisser, maar gegarandeerd dat ook andere sportvissers er een hoop van opsteken.

Check meteen de video:

Polderpret

Van Visblad TV naar de voorplaat en de bijbehorende coverstory. Deze maand gaan we namelijk naar de waterkant met de broertjes Thijs (14), Tim (18) en Jan Willem (22) Verloop. De drie broers zijn karpervissers in hart en nieren en trekken vaak samen de polders in rond hun woonplaats Albasserdam. Niet zonder resultaat, getuige de prachtige polderspiegel waarmee Thijs trots de cover siert. Ook in de roofvisrubriek gaan we de polder in, maar dan met twee Belgische snoekvissers. Ivo en Frederik zijn verknocht aan de Nederlandse veenpolders en hun mooie snoekbestand. Ze vissen graag met streamers aan de spinhengel, en in de roofvisrubriek lees je hoe en waarom.


Amsterdam witvisparadijs

Van de polder naar de stad – hartje Amsterdam om precies te zijn. Daar zit oud-hoofdredacteur Juul Steyn namelijk op goud. Letterlijk, want vanuit zijn woonboot – en op talloze andere stekken in de hoofdstedelijke binnenstad – kan de witvisser zijn hart ophalen. Fraaie brasems worden afgewisseld door ferme blankvoorns, en dat alles tussen de huizen, rondvaartboten, toeristen en cafe’s. Dit brengt ons bij een andere Amsterdammer: BN-er Klaas van der Eerden. Die komt vanaf januari namelijk ‘primetime’ op televisie met zijn nieuwe programma ‘Big Fish Klaas’. Dit veelbelovende, internationale sportvisprogramma is zes zondagavonden op rij te zien op NPO3. Wat je daarin zoal kunt verwachten, lees je in het exclusieve interview met Klaas.


Regio-editie

Dat is nog niet alles. Zo gaan we in de zeevisrubriek de Westerschelde op voor een potje zeeziekte-vrij ankervissen. Verder bevat deze editie uiteraard ook de vaste rubrieken Wist je dat?, Vis TV Backstage, Visnieuws, Haring of kuit, Wedstrijdvissen, Vuurdoop, de column van Sjaak Bral, In de markt en Service online. Bovendien tref je in het hart van het blad een katern van jouw hengelsportfederatie aan. In deze acht pagina’s tellende regio-editie lees je al het sportvisnieuws uit jouw federatiegebied. Verplichte kost als je op de hoogte wilt zijn van alles wat er op en aan het water speelt in jouw regio.

Abonnement

In april 2017 verschijnt er weer een gratis regio-editie. Wil je echter maandelijks Hét Visblad ontvangen? Word dan abonnee. Voor slechts € 12,95 per jaar ontvang je dit fraaie magazine met 68 pagina’s visplezier iedere maand. Bovendien mag je als nieuwe abonnee een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.