Meeting De KSN

4123
21 nov 2016

Komende zondag 27 november is de landelijke meeting van De KSN. De bekende karpervissers Martin Post, Koen Koops, Pieter van de Werfhorst en Michiel Pilaar zullen deze gezellige dag opleuken met leerzame en vermakelijke presentaties. De deuren van de nieuwe locatie ‘Autogrill De Meern’ (nabij Utrecht) gaan om 12.30 open en het programma start om 13.00 uur!

De landelijke meeting wordt voor het eerst op een zondag georganiseerd. Door leden van De KSN is aangegeven dat een zaterdag in deze periode lastig vrij te houden is, door Sinterklaasintochten en sportende kinderen. Naast deze wijziging is ook gekozen voor een nieuwe locatie. De meeting zal plaatsvinden bij Partycentrum / restaurant Autogrill De Meern, ten westen van Utrecht aan de A12.

 
Autogrill De Meern heeft ruim voldoende parkeerplaatsen en mooie zalen voor de lezingen en standhouders.

Meeting nieuwe stijl

Naast de verplaatsing naar de zondag en de nieuwe locatie is er nog een verandering! Het programma is beknopter dan voorheen en zal nu volledig op de middag plaats vinden. ’s Ochtends kan er dus nog gewoon met het gezin worden ontbeten, want vanaf 12.00 uur gaan de deuren van de Autogrill open en kan er o.a. gezellig worden geluncht. Het programma is als volgt:

13.00 – opening – woord van de voorzitter
13.30 – Michiel Pilaar
14.45 – Koen Koops & Pieter van de Werfhorst
16.00 – Martin Post
Aansluitend: de TOMBOLA


Michiel Pilaar zal de eerste presentatie verzorgen. Onderwerpen: Tsjechië, Engeland en Marokko!

Goed, 3 lezingen dus. Iedere presentatie zal ongeveer 45 minuten duren zodat er voldoende ruimte is om tussendoor wat te drinken en gezellig bij te kletsen. Dat is immers de kern van de landelijke meeting: elkaar weer zien!

 
Koen Koops en Pieter van de Werfhorst geven samen een lezing vol tips en nieuwe systemen.

Na de presentatie van Pilaar zal rond 14.45 uur het dynamische duo Koen Koops & Pieter van de Werfhorst de bühne betreden. Deze technisch zeer sterke vissers zullen de aanwezige karpervissers een mix van aanpak, systemen, inzetten van endtackle én mooie anekdotes voor gaan schotelen. Niet te missen dus!

De onderwerpen tijd, tactiek en doorzettingsvermogen komen zeker voor in de lezing van Martin Post.

De KSN is trots dat ze Martin Post hebben weten te strikken om de afsluitende presentatie te verzorgen. Deze gedreven ondernemer uit Friesland heeft zijn vistijd drastisch zien slinken de afgelopen 3 jaar. Maar is hij minder gaan vangen? Nee, niet als je kijkt naar het aantal geviste uren per karper! Kortom, een lezing om naar uit te kijken!

Standhouders en een vette tombola

Net als tijdens de meetings in voorgaande jaren zal ook de editie van 2016 worden afgesloten met een knallende tombola. De hoofdprijs is wederom een Vortex karperboot t.w.v. €1000,- en daarnaast zijn er natuurlijk tientallen overige prijzen die het meer dan de moeite waard maken om toch een paar lootjes te kopen. We zijn en blijven immers karpervissers en die hengelen graag naar wat moois… ?? Daarnaast zullen er ook dit jaar weer een aantal standhouders die acte de présence geven op de landelijke meeting van De KSN.

Doe mee met de tombola en maak onder meer kans op een Vortex karperboot!

Hengels en andere items van Michel te koop

Op de meeting zal ook worden stilgestaan bij het overlijden van De KSN-penningmeester Michel Hollaar (eind februari). Nog altijd is veel van zijn hengelsportmateriaal niet verkocht en de overvolle schuur is een doorn in het oog van de weduwe van Michel. Op de landelijke meeting zal zij dan ook een deel van de karperuitrusting van Michel te koop aanbieden. Vooral de collectie (oldskool) hengels zal hopelijk een centje opleveren voor de vrouw van Michel.

Gratis toegang

De KSN nodigt iedereen dan ook uit om zijn zondagmiddag te spenderen op deze jaarlijkse meeting. De toegang is volledig gratis voor leden en ieder lid krijgt twee drankmuntjes bij aankomst, dat is alvast een goed begin van de middag. Ieder De KSN lid kan twee niet-leden meenemen als introducé. Deze kunnen dan ‘proeven’ van de sfeer en eens goed rondkijken of deze belangenbehartigingsclub een aanvulling is op hun eigen visserij. Lid worden kan natuurlijk ter plekke (of nu alvast op de website van De KSN).

Mede dankzij De KSN worden er jaarlijks duizenden spiegelkarpertjes uitgezet door heen Nederland.

Be there!

Kortom, mis het niet! Houd de zondagmiddag 27 november vrij en kom voor een leuk middagje ‘carp talk’ naar de Autogrill!

Wat? Landelijke meeting De KSN.
Wanneer? Partycentrum Autogrill, Meerndijk 59 te De Meern (aan de A12).
Hoe laat? Zaal open om 12 uur (lunch is mogelijk, reserveren niet nodig) en start programma om 13 uur.
Lezingen? Jazeker, van Pilaar, Koops & Van de Werfhorst en Martin Post.
Duur? Welnee joh, helemaal gratis. Ieder lid kan twee niet-leden meenemen!

Voor meer informatie over De KSN en alles wat ze nog meer doen check je de website of de Facebookpage van De KSN!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.