Boekrelease Jan van Schendel op Hengelsport- en Botenbeurs

3518
25 nov 2016

Witvisicoon en bondscoach Jan van Schendel heeft zijn bijzondere vissersleven samengevat in het boek ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’. Op vrijdag 2 december wordt dit boek officieel gelanceerd op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht.

‘Vissen: mijn passie, mijn leven’ geeft een uniek kijkje achter de schermen van de internationale wedstrijdvisserij. Daarnaast bevat het boek 51 vistips uit de praktijk. De auteur heeft duizenden wedstrijden gevist en daarmee een schat aan ervaring en kennis opgebouwd. Van Schendel vond het daarom hoog tijd voor een boek: “Ik liep al jaren rond met het idee. Vanwege mijn ervaring met het wedstrijdvissen denk ik dat ik wel wat te vertellen heb.”

Het rijk geïllustreerde boek van Van Schendel richt zich op een brede doelgroep. “Uiteraard wordt er gestrooid met veel witvistips. Maar ook voor andere sportvissers is het boeiend leesvoer. Ik benader het wedstrijdvissen als topsport dus van onze aanpak, techniek en benadering van het vissen kan iedereen iets leren”, aldus Van Schendel.


Van Schendel in actie als bondscoach

Signeersessie

Op vrijdag 2 december wordt ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’ officieel gepresenteerd op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Het boek is te koop op de stand van Beet en JVS. Jan van Schendel is op vrijdag aanwezig om de boeken te signeren.

Bezoek de beurs

De Hengelsport- en Botenbeurs is in de Jaarbeurs Utrecht en duurt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 december (10:00 tot 17:00 uur). Vrijwel alle hengelsportdisciplines zijn aanwezig dus er is een hoop te zien en te doen. Er zijn demonstraties, interessante activiteiten en uiteraard vind je de nieuwste producten en gadgets op hengelsport- en boten gebied. Klik hier voor meer info.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.